Vereniging Orthopaedisch Chirurgische Assistenten

Congres

Laatste nieuws

Programma VOCA congres 2018

Het Congres

Historisch gezien is het jaarlijkse VOCA congres de kerntaak van de VOCA. Op deze congresdag, meestal georganiseerd in het najaar, wordt telkens een ander deelgebied van de orthopedie belicht. Wij streven er iedere keer weer naar een indrukwekkende internationale faculty te presenteren. De doelgroep is uiteraard de AIOS orthopedie, echter wordt het congres ook goed bezocht door orthopedisch chirurgen, ANIOS en co-assistenten. Overige geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom. Door jarenlange samenwerking met verschillende partners vanuit de medische industrie weten wij de inschrijfkosten laag te houden.
Wij blijven het congres innoveren. Zo is er de laatste jaren voor gekozen om de praatjes af te wisselen met workshops en zijn tegenwoordig de lectures terug te vinden op VuMedi. Het congres is ook het podium om lopende zaken van de opleiding orthopedie te bespreken tijdens de Algemene Ledenvergadering. Aansluitend aan het congres is er elk jaar een gezellige borrel.

Sinds afgelopen jaar is er een nieuwe traditie in het leven geroepen, er wordt er aan het einde van het congres de Baas van het Jaar prijs uitgereikt. De eerste editie van deze prijs werd gewonnen door prof. G.M.M.J Kerkhoffs van het AMC.

Aanmelden

Aanmelden voor het congres 2019 is nog niet mogelijk, nadere informatie volgt

Eerdere edities

 

2017 volgt